AKTUÁLIS HÍREINK

Idén is megnyílnak a szertárkapuk 2024. május 17.

Sokak számára ismerős rendezvény a Nyitott szertárkapuk programsorozat. A gyermeknaphoz kapcsolódó eseményt rendszerint országszerte nagy várakozás előzi meg. Idén május 26-án, azaz a hónap utolsó vasárnapján várják a hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltóságok azokat a családokat, amelyek szívesen barangolnának a tűzoltólaktanyák szertárkapuin belül.

Bronzérem a legjobb ügyeletesek versenyén 2024. május 16.

Negyedik alkalommal rendezték meg az országos ügyeleti szakmai versenyt május 14. és 16. között Balatonföldváron. A megméretésen extrém helyzeteket és valóságos forgatókönyvek alapján összeállított szituációkat is fel kellett dolgozniuk a műveletirányítóknak és az ügyeletvezetőknek. A beavatkozások láthatatlan láncszemei, azaz a háttérből koordináló tűzoltók feladatköre összetett és nagy felelősséggel jár, még akkor is, ha a szakemberek „csak” a monitorokon keresztül figyelhetik az eseményeket.

Autótűz a 7-es főúton 2024. május 13.

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi május 10-én délután a 7-es főút Székesfehérvárt elkerülő szakaszán.

Szirénapróbák május 13-án 2024. május 10.

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán lesz hallható szirénapróba május 13-án, hétfőn.

Családi házba hajtott egy kamion Enyingen 2024. május 09.

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és lakóházba csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató május 8-án délután Enyingen.

ESEMÉNYEK

Nincs egy aktív esemény sem.

VIHARJELZÉS

Balaton

Nincs viharjelzés

Balaton illusztráció

Fertő-tó

Nincs viharjelzés

Fertő-tó illusztráció

Velencei-tó

Nincs viharjelzés

Velencei-tó illusztráció

Tisza-tó

Nincs viharjelzés

Tisza-tó illusztráció