Current Page aloldal fejlécképe

Közlemények

Szirénapróbák május 9-én
2022. május 06.

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán lesz hallható szirénapróba május 9-én, hétfőn.

Hangos üzemű szirénapróbák április 11-én
2022. április 11.

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán lesz hallható szirénapróba április 11-én, hétfőn.

Visszavonták a tűzgyújtási tilalmat
2022. április 04.

A hosszú szárazságot követő eső hatására Fejér megyében is megszűnt a tűzgyújtási tilalom 2022. április elsejével. Ez nem azt jelenti, hogy kontrollálatlanul lehet égetni, hanem azt, hogy innentől kezdve nem tilos az erdőkben, facsoportokban, fasorokban és ezek kétszáz méteres körzetében tüzet rakni a kijelölt tűzrakóhelyeken.

Tűzgyújtási tilalom Fejér megyében
2022. március 04.

A hűvös, csapadékszegény időjárás miatt március 5-től Fejér megyében is tűzgyújtási tilalom van érvényben. Ez azt jelenti, hogy tilos tüzet gyújtani erdőkben, fásításokban, facsoportokban, útszéli fasorokban és ezek kétszáz méteres körzetében, még a kijelölt tűzrakóhelyeken is.

Morgató szirénapróbák március 7-én
2022. március 02.

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán lesz hallható morgató szirénapróba március 7-én, hétfőn.

Szirénapróbák február 7-én
2022. február 01.

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán lesz hallható szirénapróba február 7-én, hétfőn.

Szirénapróbák január 3-án
2021. december 29.

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán lesz hallható szirénapróba 2022. január 3-án, hétfőn.

Szirénapróbák december 6-án
2021. november 30.

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán lesz hallható szirénapróba december 6-án, hétfőn.

Szirénapróba november 8-án
2021. november 03.

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatja a lakosságot, hogy a Paksi Atomerőmű harminc kilométeres körzetébe eső településeken ellenőrzik a lakossági tájékoztató- és riasztó rendszer működőképességét, melynek során a megyében Alap, Alsószentiván, Cece, Előszállás, Nagykarácsony, Sáregres, Vajta településeken november 8-án, hétfőn 13:00 órakor csökkentett üzemű (morgató) szirénapróba végrehajtására kerül sor.

Szirénapróbák október 4-én
2021. szeptember 29.

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán lesz hallható szirénapróba október 4-én, hétfőn.

Hangos üzemű szirénapróbák szeptember 6-án
2021. szeptember 02.

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán lesz hallható szirénapróba szeptember 6-án, hétfőn.

Gyakorlat - megszólalnak a szirénák Székesfehérváron
2021. szeptember 02.

Székesfehérvár külső védelmi tervének teljes gyakorlására kerül sor szeptember 2-án, csütörtökön délelőtt. A program során a városban telepített lakossági tájékoztató szirénák kétszer is megszólalnak. Az elhangzó riasztás lakossági intézkedést nem igényel. A délelőtt folyamán az oktatási intézményekben tűzriadó-gyakorlatot hajtanak végre.