Current Page aloldal fejlécképe

Közlemények

Szirénapróbák október 3-án
2022. szeptember 27.

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán lesz hallható szirénapróba október 3-án, hétfőn.

Hangos üzemű szirénapróbák szeptember 5-én
2022. szeptember 02.

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán lesz hallható szirénapróba szeptember 5-én, hétfőn.

Szirénapróbák augusztus elsején
2022. július 29.

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán lesz hallható szirénapróba augusztus 1-jén, hétfőn.

Szombattól már az egész országra kiterjed a tűzgyújtási tilalom
2022. július 01.

Július 2-án 00:00 órától tűzgyújtási tilalom lép érvénybe az egész országban. Ennek értelmében szombattól tilos tüzet gyújtani a magyarországi erdőkben, a vasút és közút menti fásításokban, de még a kijelölt tűzrakóhelyeken is. A parlag- és gazégetés szintén nem engedélyezett a fokozottan tűzveszélyes időszakban.

Meghosszabbítja a hőségriasztást az országos tisztifőorvos
2022. június 30.

Tovább tart a kánikula

Szirénapróbák július 4-én
2022. június 28.

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán lesz hallható szirénapróba július 4-én, hétfőn.

Szirénapróbák május 9-én
2022. május 06.

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán lesz hallható szirénapróba május 9-én, hétfőn.

Hangos üzemű szirénapróbák április 11-én
2022. április 11.

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán lesz hallható szirénapróba április 11-én, hétfőn.

Visszavonták a tűzgyújtási tilalmat
2022. április 04.

A hosszú szárazságot követő eső hatására Fejér megyében is megszűnt a tűzgyújtási tilalom 2022. április elsejével. Ez nem azt jelenti, hogy kontrollálatlanul lehet égetni, hanem azt, hogy innentől kezdve nem tilos az erdőkben, facsoportokban, fasorokban és ezek kétszáz méteres körzetében tüzet rakni a kijelölt tűzrakóhelyeken.

Tűzgyújtási tilalom Fejér megyében
2022. március 04.

A hűvös, csapadékszegény időjárás miatt március 5-től Fejér megyében is tűzgyújtási tilalom van érvényben. Ez azt jelenti, hogy tilos tüzet gyújtani erdőkben, fásításokban, facsoportokban, útszéli fasorokban és ezek kétszáz méteres körzetében, még a kijelölt tűzrakóhelyeken is.

Morgató szirénapróbák március 7-én
2022. március 02.

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán lesz hallható morgató szirénapróba március 7-én, hétfőn.

Szirénapróbák február 7-én
2022. február 01.

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán lesz hallható szirénapróba február 7-én, hétfőn.