Három baleset egy délután alatt

2024. március 21. 11:12

Szalagkorlátnak csapódott egy személygépkocsi a 8-as főút csóri elkerülő szakaszán, a 81-esen ráfutásos balesetben két autó ütközött, a 62-es főúton terepjáró és személyautó karambolozott március 20-án.

A székesfehérvári hivatásos tűzoltókat egymás után három közlekedési balesethez riasztották március 20-án délután. A 8-as főút csóri elkerülő szakaszán egy személygépkocsi a belső szalagkorlátnak ütközött, majd a belső sávban keresztbe fordulva állt meg. A szalagkorlát egy darabja a főút másik oldalára esett, erre egy arra haladó autó ráhajtott. A tűzoltók a korlátnak csapódott autót áramtalanították.

Ráfutásos balesetben két személygépkocsi ütközött a 81-es főúton, Székesfehérvár közelében. A helyszínelés után a tűzoltók mindkét járművet egy közeli parkolóba félretolták.

Terepjáró és személygépkocsi karambolozott a 62-es főúton, a vármegyeszékhely közelében. A terepjáró az árokba vágódott. A műszaki mentés során a tűzoltók mindkét járművet áramtalanították és a forgalomirányításban vettek részt.

 

Fotó: Fülöp Tamás tűzoltó törzszászlós, Omischl Balázs tűzoltó őrmester és Riebel Bálint tűzoltó hadnagy, székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság