AKTUÁLIS HÍREINK

Baleset történt a 7-es számú főúton 2022. január 13.

Összeütközött két személyautó a 7-es számú főúton, Polgárdi térségében január 12-én. Az egyik autó keresztbe fordult az úton, a másik jármű átfordult a szalagkorláton, egyedül utazó sofőrje beszorult a karosszériába. A székesfehérvári tűzoltók csörlővel biztosították az autót, hogy ne boruljon tovább, a gépjárművezető kimentéséhez pedig hidraulikus mentőszerszámokat használtak.

Tragikus baleset a 62-es számú úton 2022. január 05.

Frontálisan ütközött egy személyautó és egy nyerges vontató a 62-es út 25-ös kilométerénél január 5-én. A járművek az ütközés következtében az árokba csapódtak, amelyekben a sofőrök egyedül utaztak. A személyautó motortere kigyulladt, a lángokat a balesetnél segítséget nyújtó teherautó sofőr oltotta el. A Seregélyes és Szabadegyháza között történt balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltók és a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat kapott riasztást. A tűzoltók kiemelték a személyautó vezetőjét az összeroncsolódott karosszéria elemek közül, és segítséget nyújtottak a forgalmi rend helyreállításához.

Tesztelje tudását 2022-ben is! 2022. január 03.

Elkészült az év első tűzvédelmi tesztje. A tizenkilencedik online tudáspróba elsősorban az otthonok tűzvédelmével foglalkozik.

Előzzük meg a karácsonyfatüzeket! 2022. január 03.

Vízkereszt idején, január hatodikán bontják le a legtöbben a karácsonyfát a népszokás szerint. Fontos szem előtt tartani, hogy a fenyők gyúlékonysága a lakásokban napról napra fokozódik.

Szirénapróbák január 3-án 2021. december 31.

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron, Dunaújvárosban és Szabadegyházán lesz hallható szirénapróba 2022. január 3-án, hétfőn.

ESEMÉNYEK

Nincs egy aktív esemény sem.