Balesetek a hétvégén

2022. december 05. 09:39

Több közlekedési balesethez riasztották a tűzoltókat a hétvégén. Szombaton a 81-es főúton négy személygépkocsi ütközött, az egyik autó sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül.

Összeütközött négy személygépkocsi december 3-án délután a 81-es főúton, a fehérvárcsurgói bekötőút közelében. A balesetben két autó az árokba csapódott. Az egyik jármű vezetőjét a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a székesfehérvári hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a roncsok közül, ám a sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Lehajtott a 811-es főútról egy személygépkocsi december 4-én, vasárnap kora reggel a Fejér megyei Pátka közelében. Az autó az árkon túli lovarda területén a tetejére borult. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Személygépkocsik ütköztek vasárnap kora délután Dunaújvárosban. A Vasmű út és a Dózsa György út kereszteződésében történt baleset műszaki mentésénél a helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították mindkét autót.

Árokba csúszott egy személygépkocsi vasárnap kora este Mór és Felsődobos között. A móri önkormányzati tűzoltók áramtalanították, majd egy közeli buszmegállóba félrevontatták a járművet.

 

Az indexkép illusztráció.