Tűzhelyen felejtett étel, lángba borult épületek

2021. január 26. 11:20

A székesfehérvári tűzoltókat három tűzesethez riasztották január 25-én

Tűzhelyen felejtett étel kapott lángra egy székesfehérvári panellakásban hétfőn délelőtt. A tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonosnak sikerült eloltani a tüzet. A helyszínre érkező tűzoltók a lépcsőházat átszellőztették, és hőkamerával átvizsgálták a konyhát, további izzó részeket nem találtak. Személyi sérülés nem történt.

Melléképület gyulladt ki január 25-én délután Seregélyesen. A körülbelül húsz négyzetméteres épület teljes terjedelmében égett. A lángokat a székesfehérvári hivatásos tűzoltók fékezték meg. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz a közeli családi házra nem terjedt át. A melléképületben tárolt tűzifa és kerti gépek a lángok martalékává váltak. Személyi sérülés nem történt.

Elhagyatott épület borult lángba hétfőn délután Székesfehérváron, a Bakony utcánál. A körülbelül ötven négyzetméteres vályogház teljes terjedelmében égett. A két gépjárműfecskendővel és a vízszállítóval helyszínre érkező tűzoltók három vízsugárral fojtották el a lángokat. Az épületben senki sem tartózkodott.

 

Az indexkép illusztráció.