Beavatkozások a hétvégén

2021. január 11. 10:22

Fejér megyében tizenöt tűzoltói beavatkozás történt a hétvégén.

Lesodródott az útról és távközlési oszlopnak ütközött egy személygépkocsi január 9-én délelőtt Martonvásár és Ráckeresztúr között. A műszaki mentéshez az önállóan beavatkozó martonvásári önkéntes tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet. Személyi sérülés nem történt.

Baleset történt az M7-es autópályán január 10-én, vasárnap délelőtt Velence térségében. Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi, majd a belső sávban állt meg. Az autóban senki sem sérült meg. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók áramtalanították és a leállósávba tolták a gépkocsit.

Családi ház kazánhelyisége gyulladt ki vasárnap délután Székesfehérváron. A lakók megpróbálták eloltani a tüzet, közben egyikük könnyebben megsérült. A lángokat a megyeszékhely hivatásos tűzoltói fojtották el. A kazánházban a bekészített tűzifa égett. A tűz a többi helyiségre nem terjedt át.

Teljes terjedelmében égett egy faszerkezetű garázs vasárnap Enyingen. A családi ház udvarán álló, tizenhat négyzetméteres garázst a siófoki hivatásos tűzoltók oltották el. Személyi sérülés nem történt.

Égő gyertya okozott tüzet egy romos épületben vasárnap este Sárbogárdon. A város hivatásos tűzoltóinak kiérkezésekor lánggal égés már nem volt. A házban négyen tartózkodtak, elmondták, hogy gyertyával világítottak, ám az eldőlt, és meggyújtotta a helyiségben felhalmozott lomokat, az ágyat és a takarót. A tűzoltók a még izzó részeket eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Fotó: Martonvásári Önkéntes Tűzoltó Egyesület