Hírek


Két autótűz egy nap alatt
2018. augusztus 14. 09:41

Kigyulladt gépkocsikhoz riasztották augusztus 13-án Fejér megye tűzoltóit. Kápolnásnyéken egy személyautó borult lángba, Dunaújvárosban pedig egy furgon motortere égett. Személyi sérülés egyik esetnél sem történt.

Balesetek hétfőn reggel
2018. augusztus 14. 09:33

Kamion és személygépkocsi ütközött augusztus 13-án reggel Mezőfalván. A műszaki mentést a dunaújvárosi hivatásos és a mezőfalvi önkéntes tűzoltók végezték. A pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit is balesethez riasztották hétfőn reggel. Felsőcikolánál két autó ütközött, az egyik felborult.

Kidőlt fák, leszakadt ágak Székesfehérváron
2018. augusztus 13. 11:06

A heves felhőszakadás és a zivatarokat kísérő erős szél miatt számos riasztást kaptak a megyeszékhely tűzoltói augusztus 11-én, szombaton reggel. A Bregyó közben egy apartmanház udvarát és szuterénlakásokat öntött el az esővíz. Az épületből tizenkét lakónak ideiglenesen az önkormányzat biztosított szállást.

Tömegbaleset a 81-es főúton
2018. augusztus 13. 11:02

Hárman meghaltak, heten megsérültek több személygépkocsi karamboljában augusztus 10-én, pénteken éjszaka a 81-es főúton. Magyaralmás és Söréd között három személygépkocsi ütközött. Az egyik autó vezetője és két utasa a helyszínen életét vesztette.

Szabadtéri tüzek Fejérben
2018. augusztus 10. 09:09

Hulladéklerakóban csaptak fel a lángok augusztus 9-én, csütörtökön délután Adonynál. A felhalmozott szemét háromszáz négyzetméteren égett. A lángokat a pusztaszabolcsi és a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók több vízsugárral elfojtották, majd a telep munkagépei földdel takarták le a még izzó, füstölgő hulladékkupacot. Az oltási munkálatokat Sárbogárdról egy vízszállító segítette.

Fának csapódott egy autó Homokpusztán
2018. augusztus 09. 08:21

Felborult egy személyautó augusztus 8-án, szerdán délután a Bács-Kiskun megyei Szalkszentmárton-Homokpusztán. A Homoki úton haladó gépkocsi egy fának csapódott és a tetejére borult. A rendőrségi helyszínelés után a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók kerekeire állították a járművet és áramtalanították.

Hármas karambol Abán
2018. augusztus 07. 10:49

Öten megsérültek több személygépkocsi karamboljában augusztus 6-án, hétfőn kora este Abán. A Kossuth Lajos utcában három autó ütközött. A járművekben összesen nyolcan utaztak. A sárbogárdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, és a rendőrségi helyszínelés után félrehúzták az autókat az útról.

Ráfutásos baleset az M7-esen
2018. augusztus 07. 09:09

Terepjáró és két személygépkocsi ütközött augusztus 6-án, hétfőn kora délután az M7-es autópályán, Székesfehérvárnál. Egy Budapest felől Siófok irányába tartó személygépkocsi az előtte haladó terepjáró hátuljának hajtott, majd a mögötte érkező másik személygépkocsi is nekikoccant az autónak.