Hírek


Személyautó égett Csákváron
2017. május 23. 22:22

A kora hajnali órákban érkezett a segélykérő hívás, hogy valami ég a csákvári Kenderesi út egyik családi házának udvarán. A május 23-án történt esethez elsőként a város önkéntes tűzoltói értek ki, és a gyors felderítés során megállapították, hogy egy személyautó lángol, és a tűz veszélyezteti a lakóházat is.

Megújult a vértesboglári önkéntes tűzoltók „otthona”
2017. május 21. 10:34

Tűzoltónapot tartottak május 20-án Vértesbogláron. Ennek apropója kettős. Egyfelől tavaly volt 125 éves a helyi önkéntes tűzoltó egyesület, másfelől mostanra fejezték be a tűzoltószertár felújítását, amely teljesen megújult külsővel és belsővel várja a tűzoltó egyesület tagjait.

Nádfedeles épült égett Fehérvárcsurgón
2017. május 21. 10:17

Kora hajnalban, május 20-án érkezett a segélykérő hívás, hogy Fehérvárcsurgón, a Dózsa György utcában ég egy nádfedeles épület teteje. A riasztást követően a székesfehérvári hivatásos tűzoltók laktanyájából és a település önkéntes tűzoltóinak szertárából indultak el segítséget nyújtani.

Melléképület lángolt Fehérvárcsurgón
2017. május 19. 07:45

Egy bontás alatt lévő lakóház melléképülete gyulladt ki május 18-án Fehérvárcsurgón, a Dózsa György utcában. Elsőként a település önkéntes, ezt követően pedig a székesfehérvári hivatásos tűzoltók értek a helyszínre. A húsz négyzetméteres melléképület ebben az időpontban már teljes terjedelmében égett, a tűz eloltásához két vízsugárra volt szükség. Személyi sérülés nem történt, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a lángok nem terjedtek tovább a károsodott építmény környezetére.

Elszabadult csomag okozott balesetet az M7-esen
2017. május 17. 23:20

A Balaton irányába haladt az a személyautó, amelynek tetőcsomagtartójáról Pázmánd térségében leesett egy doboz az M7-es autópályán, a csomagnak pedig nekiütközött egy másik személygépjármű május 17-én.

Pincerekesz égett Dunaújvárosban
2017. május 17. 23:06

A lángok a dunaújvárosi Táncsics Mihály utca egyik tízemeletes lakóházának pincéjében csaptak fel május 17-én. A tűzesetnél a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók avatkoztak be.

Árokba csapódott egy utánfutót vontató autó
2017. május 17. 22:49

Lesodródott a 6-os útról egy utánfutót vontató személyautó május 17-én. A baleset a 66-os kilométernél történt, Dunaújváros környezetében, amely során a jármű átszakította az út mellett vezetett szalagkorlátot és árokba hajtott. A balesethez Soltról érkeztek hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították az autót. A három utas közül egy szenvedett könnyű sérülést. A műszaki mentéshez szükség volt a székesfehérvári tűzoltóság autódarujára is, az autó és az utánfutó kiemelésének ideje alatt a 6-os út érintett szakaszán teljes útzár volt.

Online kéményseprői ügyintézés
2017. május 17. 15:53

Május tizedike óta működik a katasztrófavédelem kéményseprőipari honlapjának megújított online ügyintézési felülete. Az átalakítással és fejlesztéssel egyszerűbbé és gyorsabbá válik az időpontfoglalás és megrendelés folyamata. A katasztrófavédelem ügyfelei várhatóan az eddiginél is nagyobb számban használják majd a területi és időkorlátok nélkül működő www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu honlap Ügyfélszolgálat oldalát.