Hírek


Jelentkezz tűzoltónak!
2017. augusztus 18. 14:49

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételt hirdet beosztott tűzoltó munkakörre.

Együttműködési gyakorlat a Kórházban
2017. augusztus 17. 16:08

Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházzal együttműködésben, komplex katasztrófavédelmi gyakorlatot tartott az iparbiztonsági és a polgári védelmi szakterület, valamint a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság állománya.

Ünnepi állománygyűlés nemzeti ünnepünk alkalmából
2017. augusztus 17. 15:26

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állománya augusztus 17-én állománygyűlésen emlékezett meg nemzeti ünnepünkről.

Súlyos baleset történt Sárosd és Mezőfalva között
2017. augusztus 16. 17:44

A személygépkocsi az út menti árokba borult, vezetője kiesett az autóból.

Kritikusinfrastruktúra-védelmi bevetési egységek rendszerbe állítása
2017. augusztus 15. 14:03

A projekt célja speciális és korszerű bevetési egységek létrehozása. A kritikusinfrastruktúra-védelmi bevetési egységek rendszerbe állásával egy egységes, a vezetői döntéshozatalt támogató, komplex ellenőrzések lebonyolítását segítő, valamint a megelőző hatósági munkát, továbbá az események gyors és hatékony kezelését támogató rendszer valósulhat meg.

Baleset történt a 63-as úton
2017. augusztus 10. 07:57

A délelőtti órákban két személyautó összeütközött a 63-as út Székesfehérvárhoz közeli szakaszán augusztus 9-én. Az egyik jármű az úttesten maradt, forgalmi akadályt okozott, a másik az árokba csapódott. Az autókban csak a sofőrök utaztak, akik könnyű sérüléseket szenvedtek. A székesfehérvári tűzoltók a gépjárművek áramtalanításához nyújtottak segítséget.

A katasztrófavédelem ápolja hősei emlékét
2017. augusztus 09. 15:14

A tegnapi napon volt tizenegy éve annak, hogy a műegyetemi tűzben három tűzoltó meghalt. A tragédiában érintett családok évekkel ezelőtt azt kérték a katasztrófavédelemtől, hogy ne szervezzen augusztus 8-ára látványos megemlékezést, mert nem szeretnék, ha évenkénti megemlékezéssel újra és újra feltépnék a veszteség okozta sebeiket. Ezt a kérésüket hétfőn ismételten megerősítették.

Súlyos baleset történt Zámolyon
2017. augusztus 08. 15:44

Két személyautó összeütközött Zámolyon, a Kossuth utcában augusztus 7-én. A baleset következményeinek felszámolásához a székesfehérvári tűzoltók nyújtottak segítséget.