Közlemények


Kedvezmények a tartósan vízhiányos időszakban
2019. április 01.

Április elsejével kezdetét vette az úgynevezett tartósan vízhiányos időszak Magyarországon. A belügyminiszter erről szóló, a vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvény 15/C. § (9) bekezdése alapján meghozott határozatát a Hivatalos Értesítő 19. számában tették közzé.

Részletek

Tűzgyújtási tilalom Fejérben
2019. március 29.

A Fejér megye területén lévő erdőkben és fásításokban, valamint azok kétszáz méteres körzetében 2019. március 29-től általános tűzgyújtási tilalom van érvényben. Tilos tüzet gyújtani a kijelölt tűzrakó helyeken, az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteres körzetben lévő külterületi ingatlanokon, a közút és vasút menti fásításokban. Továbbá tilos a parlag- és gazégetés is.

Részletek

Szirénapróbák április 1-jén
2019. március 01.

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron és Dunaújvárosban lesz hallható szirénapróba április 1-jén, hétfőn.

Részletek

Tűzgyújtási tilalom Fejérben
2019. február 28.

A Fejér megye területén lévő erdőkben és fásításokban, valamint azok kétszáz méteres körzetében 2019. február 28-tól általános tűzgyújtási tilalom van érvényben. Tilos tüzet gyújtani a kijelölt tűzrakó helyeken, az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteres körzetben lévő külterületi ingatlanokon, a közút és vasút menti fásításokban. Továbbá tilos a parlag- és gazégetés is.

Részletek

Előző
1 2 3 4 5 6 7 8
Következő