Közlemények

Sikeresen pályáztak az önkéntes tűzoltó egyesületek Fejérben
2018. június 05.

Az önkéntes tűzoltó egyesületeknek kiírt országos pályázat lehetőségével idén Fejér megyéből huszonhét szervezet élt. A bírálóbizottság mindegyik egyesület támogatási igényét pozitívan értékelte. A katasztrófavédelem 2018-ban hétszázmillió forint összértékű támogatást oszthat szét a Magyarországon működő önkéntes tűzoltó egyesületek és önkéntes mentőszervezetek között a központi költségvetés fejezeti kezelésű előirányzata terhére. Ez az összeg százmillióval magasabb a tavalyinál.

Tűzgyújtási tilalom Fejér megyében
2018. június 05.

A Fejér megye területén lévő erdőkre és fásításokra, valamint ezek határaitól számított kétszáz méteren belüli területre, 2018. június 5-től általános tűzgyújtási tilalom van érvényben.

Részletek

Elindult a viharjelzés a Velencei-tónál is
2018. április 10.

A téli leállást követően április elsején újra üzembe helyezték a magyarországi tavak partjainál telepített viharjelzőrendszert. A katasztrófavédelem a Balaton, a Velencei-, a Fertő- és a Tisza-tavon működtet viharjelző állomásokat április elejétől október végéig. A viharjelzőrendszer évről évre százezrek nyaralását és szabadidejét teszi biztonságosabbá.

TÁJÉKOZTATÓ
2017. december 21.

Az Ügyfél és a hatóság közti kapcsolattartás egyes kötelező formáiról 2018. január 01. napjától

Előző