Közlemények

Szirénapróbák július 2-án
2018. június 29.

Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron és Dunaújvárosban lesz hallható szirénapróba július 2-án, hétfőn.

Szúnyoggyérítés a Velencei-tó környékén
2018. június 26.

A katasztrófavédelem által irányított központi szúnyoggyérítés keretében a héten a Velencei-tó környéki településeken és Tácon repülőről permetezik a szúnyogokat. A légi úton történő gyérítés Fejér megyében összesen 3268 hektár területet érint.

Visszavonták a tűzgyújtási tilalmat Fejérben
2018. június 09.

Június 9-től visszavonták a Fejér megye területén lévő erdőkre és fásításokra, valamint ezek határaitól számított kétszáz méteren belüli területre korábban kiadott általános tűzgyújtási tilalmat.

Részletek

Sikeresen pályáztak az önkéntes tűzoltó egyesületek Fejérben
2018. június 05.

Az önkéntes tűzoltó egyesületeknek kiírt országos pályázat lehetőségével idén Fejér megyéből huszonhét szervezet élt. A bírálóbizottság mindegyik egyesület támogatási igényét pozitívan értékelte. A katasztrófavédelem 2018-ban hétszázmillió forint összértékű támogatást oszthat szét a Magyarországon működő önkéntes tűzoltó egyesületek és önkéntes mentőszervezetek között a központi költségvetés fejezeti kezelésű előirányzata terhére. Ez az összeg százmillióval magasabb a tavalyinál.

Előző
1 2 3 4 5 6 7 8