Hírek


Úton-útfélen segítünk a bajban
2019. október 09. 13:39
Közlekedési baleseteknél nyújtottak segítséget az önkéntes mentőszervezetek országos szakmai vetélkedőjéről hazafelé tartó bicskei önkéntes tűzoltók október 5-én. A Fejér megyei önkéntesek Salgótarjánból indultak, amikor még Nógrád, majd Pest megyében is megszakították az útjukat.

Az önkéntes mentőszervezetek országos szakmai vetélkedőjét első alkalommal rendezték meg Salgótarjánban. A Fejér Önkéntes Mentőszervezetet a bicskei és a martonvásári önkéntes tűzoltók képviselték. A verseny zárása után a bicskei önkéntesek hazafelé tartottak tűzoltóautójukkal, amikor a 21-es főúton, a Mátraverebélynél lévő korforgalomnál egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A Fejér megyeiek megálltak, rádión értesítették a katasztrófavédelem Nógrád megyei ügyeletét, segítettek a személygépkocsiban utazóknak, áramtalanították a járművet, és a társhatóságok megérkezéséig a tűzoltóautó megkülönböztető fényjelzését bekapcsolva biztosították a helyszínt.

Folytatva útjukat hazafelé az M3-as autópálya Pest megyei szakaszán újabb balesethez értek, egy személygépkocsi a belső, majd a külső szalagkorlátnak ütközött. A bicskei önkéntes tűzoltók segítettek a sofőrnek és a társhatóságok megérkezéséig biztosították a helyszínt.

Fotó: bicskei önkéntes tűzoltóság

 


 

Kapcsolódó képek:

Úton-útfélen segítünk a bajban Úton-útfélen segítünk a bajban Úton-útfélen segítünk a bajban
>>> További képek a galériában <<<

 

Kapcsolódó információk: