Hírek


Új konyhai felszerelések a tűzoltóságokon
2019. július 09. 11:53
A tűzoltói hivatás, a szolgálatban eltöltött idő, a gyors reagálás és a megye mentő tűzvédelme terén végzett hatékony beavatkozások elismeréseként konyhai kisgépeket, felszereléseket és sporteszközöket adományozott a szabadegyházai Hungrana Kft. Fejér megye hivatásos tűzoltó-parancsnokságainak. A felajánlást Bor Anikó, a vállalat HSE szakértője és Egerszegi Zsuzsanna tűz- és robbanásvédelmi vezető adta át a székesfehérvári hivatásos tűzoltók, valamint a dunaújvárosi és a sárbogárdi parancsnokhelyettesek körében július 9-én a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

A felajánlásért Szerencsésné Nagy Mária tűzoltó alezredes, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott gazdasági igazgató-helyettese mondott köszönetet és kiemelte, hogy az adományból a megye mindhárom – a székesfehérvári, a sárbogárdi és a dunaújvárosi - hivatásos tűzoltó-parancsnoksága és a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs is részesül.

Fotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy

 


 

Kapcsolódó képek:

Új konyhai felszerelések a tűzoltóságokon Új konyhai felszerelések a tűzoltóságokon Új konyhai felszerelések a tűzoltóságokon
>>> További képek a galériában <<<