Hírek


Székesfehérvár Közbiztonságáért díjjal tüntették ki Simon Gyula tűzoltó hadnagyot
2019. április 15. 14:42
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése "Székesfehérvár Közbiztonságáért" díjjal tüntette ki Simon Gyula tűzoltó hadnagyot, a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság „A” szolgálati csoportjának rajparancsnokát. Az elismerést dr. Cser-Palkovics András polgármester adta át április 11-én a Városházán.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata számára kiemelten fontos a város közbiztonságának megőrzése, az ehhez szükséges feltételek javítása, a városlakók szubjektív biztonságérzetének erősítése. Ennek megvalósításához nélkülözhetetlenek azok a szakemberek, akik odaadással, magas szintű szakismerettel, hivatásukhoz méltóan tesznek eleget a mindennapi kihívásoknak. Fontos, hogy az önkormányzat kifejezze megbecsülését a közbiztonság területén dolgozóknak, és köszönetet mondjon munkájukért, helytállásukért. Ennek jegyében alapította meg a város a „Székesfehérvár Közbiztonságáért” Díjat.

Simon Gyula tűzoltó hadnagy, a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság „A” szolgálati csoportjának rajparancsnoka 2007-ben hallgatóként kezdte meg munkáját a székesfehérvári tűzoltóságon; sikeres vizsgái után beosztott tűzoltói beosztásba nevezték ki, a tűzoltóság hivatásos állományú tagjaként. Érdeklődésével és lelkes hozzáállásával rövid időn belül bizonyította elhivatottságát szakmája iránt. Precíz és pontos munkavégzésével gyorsan kivívta kollégái és elöljárói elismerését. Felsőfokú szakmai végzettségének megszerzése után, 2012-ben hadnagyi rendfokozattal a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság „A” szolgálati csoportjának rajparancsnoki beosztásába nevezték ki. Gyakorlati felkészültsége kiváló, a tűz- és káresetek felszámolásában maximális odafigyelés és precíz munkavégzés jellemzi. Munkahelyén és a civil életben is összefonódtak mindennapjai a sporttal, szabadidejében a Kőszárhegyi Football Club edzője. Rátermettségének köszönhetően pedig a tűzoltó-parancsnokságon a sporttiszti feladatok ellátásával is megbízták.

 

Forrás: www.okkfehervar.hu

Képgaléria, fotó: Simon Erika


 

Kapcsolódó képek:

Székesfehérvár Közbiztonságáért díjjal tüntették ki Simon Gyula tűzoltó hadnagyot Székesfehérvár Közbiztonságáért díjjal tüntették ki Simon Gyula tűzoltó hadnagyot Székesfehérvár Közbiztonságáért díjjal tüntették ki Simon Gyula tűzoltó hadnagyot