Hírek


Fair play-díjban részesültek a fehérvári ördögök
2019. február 21. 10:28
A dobogóról éppen lecsúszva, ám ugyanúgy az előkelő negyedik helyen zárta a katasztrófavédelem országos tekeversenyét a székesfehérvári hivatásos tűzoltók csapata február 20-án Nyíregyházán. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság színeiben induló Fehérvári Ördögök elnevezésű csapat a sportszerű játékért és versenyszellemért a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség különdíját is kiérdemelte „Fair play” kategóriában.

A székesfehérvári hivatásos tűzoltók Fejér megyét képviselve már hagyományosan, minden évben részt vesznek a katasztrófavédelem országos tekeversenyén. Hujber LászlóMájer György és Zsöllei Csaba tűzoltó főtörzsőrmesterekhez idén Bali Attila tűzoltó zászlós csatlakozott.

A nyíregyházi stadionban megrendezett bajnokságon összesen húsz csapat mérte össze tudását. A csapatok a sorsolást követően négy versenypályán kezdték meg a versenyt, minden játékos harmincszor guríthatta el a tekegolyót, minden leütött bábu egy pontot ért. A szervezők értékelték az egyéni- és a csapatgurításokat is, ez alapján alakult ki a végső sorrend.


 

Kapcsolódó képek:

Fair play-díjban részesültek a fehérvári ördögök Fair play-díjban részesültek a fehérvári ördögök Fair play-díjban részesültek a fehérvári ördögök