Hírek


Mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban?
2018. december 06. 10:27
Folyamatosan érkeznek a gyerekeknek összeállított ajándékcsomagok a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrsre. A hivatásos tűzoltók idén is meghirdették karácsonyi „cipősdoboz akciójukat”. Az ajándékokat ezúttal is a Fejér megyei állami gondozásban részesülő gyerekek részére juttatják el. A pusztaszabolcsi általános iskola is csatlakozott a kezdeményezéshez. Az intézmény a diákokkal száztizenhat csomagot készített el, amelyet tegnap adtak át a tűzoltóknak.

Akiknek nincs lehetőségük karácsonyi cipősdobozt összeállítani, ám mégis szeretnének csatlakozni a kezdeményezéshez, akkor tartós élelmiszerek felajánlásával is sokat segíthetnek, amelyeket szintén a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ részére adnak át decemberben a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók. A karácsonyi cipősdobozokat, a felajánlott ajándékokat 0 és 25 év közötti gyermekek, fiatalok részére várják december 15-ig, naponta 8.00-18.00 óra között a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrsön (Pusztaszabolcs, Velencei út 63/2).

 

Fotó: pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs

 


 

Kapcsolódó képek:

Mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban? Mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban? Mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban?