Hírek


Balesetek hétfőn reggel
2018. november 13. 08:22
Villanyoszlopnak ütközött egy gázüzemű személygépkocsi november 12-én, hétfőn reggel Bakonycsernyén. Az autó vezetője könnyebben sérült. A 811-es főúton, Lovasberény közelében egy autó árokba hajtott, majd visszasodródott az útra. Ebben a balesetben hárman sérültek meg.

Gázüzemű személygépkocsi ütközött villanyoszlopnak hétfőn reggel Bakonycsernyén. A kettétört betonoszlopot a felsővezetékek tartották. A móri önkormányzati tűzoltók a járművet áramtalanították és a gáztartály szelepét elzárták. Az áramszolgáltató szakembere az elektromos hálózatot kiszakaszolta, majd a tűzoltók drótkötéllel félrevontatták a személygépkocsit. Az autó vezetőjét a mentők könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Árokba sodródott, majd visszavágódott az útra egy személygépkocsi szintén hétfőn reggel a 811-es főúton, Lovasberény közelében. A székesfehérvári hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók kiérkezésekor a járműben már senki sem tartózkodott. Az egységek áramtalanították a személygépkocsit. A sofőrt és két utasát a mentők kórházba szállították.

 

Fotó: székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság

A képek a 811-es főúton történt balesetnél készültek.


 

Kapcsolódó képek:

Balesetek hétfőn reggel Balesetek hétfőn reggel Balesetek hétfőn reggel