Hírek


Balesetek a heves esőben
2018. szeptember 03. 07:58
Az éjszakai heves esőzésben két balesethez riasztották a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat szeptember 2-án, vasárnap éjszaka. Az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán két személygépkocsi ütközött. A 62-es főúton egy autó hajtott árokba, ebben a balesetben négyen megsérültek.

Az M7-es autópályán, Pázmándnál az egyik autó egy büfékocsit vontatott, amely a balesetben leszakadt és felborult. A másik jármű a szalagkorlátnak ütközött. A törmelékek a sztráda főváros felé vezető oldalán mindhárom sávban szétszóródtak. Ennél a balesetnél senki sem sérült meg. A székesfehérvári hivatásos és a pázmándi önkéntes tűzoltók áramtalanították a személyautókat, a felborult büfékocsit kerekeire állították és lesöpörték a törmelékeket a burkolatról.

A 62-es főúton, a sárosdi körforgalomnál egy személygépkocsi sodródott az árokba. Az autóban öten ültek, az egyik sérültet a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a székesfehérvári hivatásos tűzoltók emelték ki a járműből, majd áramtalanították a gépkocsit. A mentők tájékoztatása szerint ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek.