Hírek


Tetőszerkezet borult lángba Székesfehérváron
2018. április 16. 22:38
Teljes terjedelmében égett egy élelmiszeripari telephely épületének tetőszerkezete április 16-án, hétfőn délután Székesfehérváron. A Fecskepart utcában a körülbelül hatszáz négyzetméteres, beépített tetőteres épület cserépfedésű faszerkezete lángokban állt. A tűzben egy propánbutángáz-palack felrobbant.

Fotó: Koppán Viktor Dávid

A székesfehérvári és a pétfürdői hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, több oldalról, összesen hét vízsugárral fojtották el a lángokat. Az oltási munkálatok közben az égő tetőtérből kivittek egy oxigénpalackot a telephely udvarára. A tűzben az emeleten kialakított irodák szinte teljesen megsemmisültek, a földszinti helyiségekre és hűtőkamrákra a lángok nem terjedtek át. A tűz keletkezésekor az épületben húszan tartózkodtak, mindannyian ki tudtak menekülni az udvarra. Az oltási munkálatok végén a telephely egyik dolgozója a tenyerén kisebb égési sérülésekre panaszkodott, őt a mentők megvizsgálták és ellátták.

 

Képgaléria, fotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy


 

Kapcsolódó képek:

Tetőszerkezet borult lángba Székesfehérváron Tetőszerkezet borult lángba Székesfehérváron Tetőszerkezet borult lángba Székesfehérváron
>>> További képek a galériában <<<