Hírek


Családi ház gyulladt ki Szabadbattyánban
2018. március 05. 11:38
Lángba borult egy lakóépület tetőszerkezete március 5-én, hétfőn hajnalban Szabadbattyánban. Az Árpád utcában a körülbelül százhúsz négyzetméteres családi ház palafedésű tetőszerkezete teljes terjedelmében égett, és a lángok már elérték a melléképületet. A tűz keletkezésekor a házban ketten tartózkodtak, ők időben kimenekültek, nem sérültek meg.

A székesfehérvári hivatásos tűzoltók a melléképület tetőszerkezetén a lángok terjedését több vízsugárral akadályozták meg, valamint négy propánbutángáz-palackot is kivittek. A tűz oltásában a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a siófoki hivatásos és a fehérvári önkéntes tűzoltók is részt vettek. A családi ház tetőszerkezete teljesen megsemmisült, az épület előszobájában a födém körülbelül egy négyzetméteren leszakadt.

A beavatkozást nehezítette, hogy a hidegben az oltóvíz a tűzoltók védőruhájára fagyott, és a jegesedés miatt a talaj és a létrák is síkossá váltak.

 

Fotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy és Simon Csaba tű. főtörzsőrmester


 

Kapcsolódó képek:

Családi ház gyulladt ki Szabadbattyánban Családi ház gyulladt ki Szabadbattyánban Családi ház gyulladt ki Szabadbattyánban
>>> További képek a galériában <<<