Hírek


Beszorult sérülteket mentettek a tűzoltók Lajoskomárom közelében
2018. január 05. 22:11
Frontálisan ütközött két személygépkocsi január 5-én, pénteken délután Lajoskomárom és Enying-Kabókapuszta között. Mindkét autó az árokban állt meg. A helyszínre elsőként a lajoskomáromi önkéntes tűzoltóság érkezett ki. Az egyik jármű vezetője és mellette ülő utasa a roncsok közé szorult, a hátul utazó, könnyebben sérült fiatal lány ki tudott szállni a gépkocsiból. A másik sofőr szintén beszorult autójába.

A három sérültet a mentőszolgálat munkatársaival együttműködve a lajoskomáromi önkéntes, a sárbogárdi hivatásos és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzoltói csaknem egyórás összehangolt munkával, több hidraulikus mentőszerszám alkalmazásával szabadították ki az összeroncsolódott járművekből. A balesetben az egyik férfi olyan súlyosan sérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A mentők tájékoztatása szerint a vele utazó nő és a másik gépkocsit vezető férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 

Fotó: Nyikos György tűzoltó őrnagy, katasztrófavédelmi műveleti szolgálat


 

Kapcsolódó képek:

Beszorult sérülteket mentettek a tűzoltók Lajoskomárom közelében Beszorult sérülteket mentettek a tűzoltók Lajoskomárom közelében Beszorult sérülteket mentettek a tűzoltók Lajoskomárom közelében
>>> További képek a galériában <<<