Hírek


Automata defibrillátort kaptak a tűzoltók Bicskén
2017. december 05. 13:16
A gépjárműfecskendőn helyezték el a tűzoltók azt az automata defibrillátort, amelyet egy testvérpár adományozott a bicskei önkormányzati tűzoltóságnak. A készüléket december 3-án adták át a laktanyánál. Az ünnepség után az újraélesztés módjáról az Országos Mentőszolgálat munkatársa tartott oktatást a tűzoltóknak.

Az automata defibrillátort Erdős Norbert és Erdős Zoltán ajándékozta a bicskei önkormányzati tűzoltó-parancsnokságnak. A testvérpár az elmúlt években már több műszaki mentésnél dolgozott együtt a tűzoltókkal az M1-es autópályán. A készüléket Polgár Viktor, a bicskei önkormányzati tűzoltóság köztestületének elnöke vette át. Az ünnepséget követően Pápai Imre, a székesfehérvári mentőszolgálat mentőtisztje az eszköz nélküli és az automata defibrillátorral támogatott újraélesztésről tartott oktatást a tűzoltóknak. A rendezvényen a székesfehérvári katasztrófavédelmi kirendeltséget Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes, tűzoltósági felügyelő képviselte.

 

Fotó: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes, székesfehérvári katasztrófavédelmi kirendeltség


 

Kapcsolódó képek:

Automata defibrillátort kaptak a tűzoltók Bicskén Automata defibrillátort kaptak a tűzoltók Bicskén Automata defibrillátort kaptak a tűzoltók Bicskén
>>> További képek a galériában <<<