Hírek


Télen is biztonságban
2017. november 10. 11:58
A felkészülési és védekezési feladatokról tartottak értekezletet november 9-én, csütörtökön a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon. A megbeszélésen a téli időjárásból fakadó rendkívüli helyzetek kezelésében érintett hatóságok és szervezetek képviselői vettek részt.

Az értekezlet elején Magosi Lajos tűzoltó ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató kiemelte: a résztvevők közötti folyamatos egyeztetés és kapcsolattartás célja, hogy az állampolgárok élet- és vagyonbiztonságának védelme érdekében minél gyorsabban és minél hatékonyabban kezeljék azokat a helyzeteket, amelyeket a téli időjárás állít. Az ezredes az érintett szervezetek közötti együttműködést példásan jó színvonalúnak értékelte.

A katasztrófavédelem felkészüléséről Nagy Lajos tűzoltó alezredes, megyei polgári védelmi főfelügyelő adott tájékoztatást. A technikai eszközök átvizsgálása mellett szó volt a kijelölt melegedőhelyek áttekintéséről is, amelyet az önkormányzatokkal közösen végeztek el. A megbeszélés második felében a társzervek, az áram-, víz, gáz- és hőszolgáltató, a közlekedési társaságok, valamint a szociális és karitatív szervezetek képviselői ismertették a téli időszakot érintő feladataikat.

 

Fotó: Szabó-Bisztricz Anett tű. főhadnagy


 

Kapcsolódó képek:

Télen is biztonságban Télen is biztonságban Télen is biztonságban