Hírek


Balesethez és égő pincéhez is riasztották a tűzoltókat
2017. október 30. 10:19
A szélvihar miatti beavatkozások mellett közlekedési balesethez és egy kigyulladt épülethez riasztották a hivatásos tűzoltókat október 29-én, vasárnap délután. Káloz közelében egy autó csapódott árokba, vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. Velencén egy lakóház pincéje égett.

Árokba csapódott egy személygépkocsi vasárnap délután Káloz és Sárbogárd-Nagyhörcsökpuszta között. A 6307-es úton haladó autó az árokba sodródott, majd visszavágódott az útra. A sofőr kiesett a járműből, őt a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A sárbogárdi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót.

Családi ház pincéjében csaptak fel a lángok vasárnap délután Velencén. A Jókai utcai épület alagsorából sűrű füst dőlt ki. A pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók légzőkészülékben, egy vízsugárral mentek le a pincébe, amelynek belső sarkában a vegyes tüzelésű kazán melletti faanyagok égtek. A lángokat elfojtották, majd a velencei önkéntes tűzoltókkal a még izzó, parázsló részeket kihordták az udvarra, ahol vízzel eloltották. A tűzben sérülés nem történt.