Hírek


Tűz és víz – szakmai vetélkedő az igazgatóságon
2017. október 03. 14:04
A tűzvédelmi és vízügyi hatósági szakterület munkatársai részére szerveztek megyei szakmai vetélkedőt október 3-án, kedden Székesfehérváron. A versenyen közel harmincan vettek részt. A szakembereknek saját szakterületükhöz igazodva egy, a napi munkavégzéshez hasonló feladatlapot kellett kitölteniük.

A rendezvényen Vizi Ignác tűzoltó alezredes, igazgatóhelyettes köszöntötte a résztvevőket, majd dr. Csorba Róbert tű. alezredes, katasztrófavédelmi hatósági szolgálatvezető osztotta ki a tűzvédelmi és a vízügyi feladatlapokat. Az értékelésnél a megoldáshoz felhasznált időt is figyelembe vették. Kategóriánként az első három helyezettet serleggel és oklevéllel díjazták, az elismeréseket Magosi Lajos tűzoltó ezredes, katasztrófavédelmi igazgató adta át. A hagyományokhoz hűen különdíjként a vetélkedő résztvevőit tortával jutalmazták, amelyet ezúttal a vízügyi hatósági szakterület munkatársa készített.

 

Eredmények

Tűzvédelmi szakterület:

  1. helyezett: Koller Gábor tű. főhadnagy (dunaújvárosi katasztrófavédelmi kirendeltség)
  2. helyezett: Somogyi Gábor tű. őrnagy (dunaújvárosi katasztrófavédelmi kirendeltség)
  3. helyezett: Csákvári Lajos tű. százados (székesfehérvári katasztrófavédelmi kirendeltség)

Vízügyi szakterület:

  1. helyezett: dr. Vermesy Orsolya
  2. helyezett: Szijjártóné Pauker Dóra
  3. helyezett: Májerné Horváth Mária

 

Fotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy


 

Kapcsolódó képek:

Tűz és víz – szakmai vetélkedő az igazgatóságon Tűz és víz – szakmai vetélkedő az igazgatóságon Tűz és víz – szakmai vetélkedő az igazgatóságon
>>> További képek a galériában <<<