Hírek


Árokba borult egy autóbusz Kisláng közelében
2017. február 02. 20:24
Egy autóbusz Kisláng irányából Polgárdi felé haladt a 6301-es számú úton február 2-án, amikor egy kanyarban áttért a menetirány szerinti baloldalra és az út melletti árokban az oldalára borult.

A Fejér megyei katasztrófavédelem részéről Sárbogárdról hivatásos Polgárdiból önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre, a mentést és a káreset felszámolását a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A szerződéses buszjáraton a gépkocsivezetőn kívül harmincnégy utas volt a baleset időpontjában. A mentőszolgálat tizennyolc sérültet látott el a helyszínen, akiket a székesfehérvári és siófoki kórházakba szállítottak. Beszorult sérült nem volt, a tűzoltók segítséget nyújtottak a sérültek osztályozásához és mozgatásához.

Az autóbuszt a székesfehérvári tűzoltóság autódarujával és a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ műszaki mentő gépjárművével vontatták vissza az úttestre, elszállításáról a busz tulajdonosa gondoskodott. A mentés és a forgalmi akadály megszüntetésének időtartama alatt a rendőrség lezárta a forgalom elől az érintett útszakaszt.

Fotó: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes


 

Kapcsolódó információk: