Hírek


Eredményt hirdettek az alkotói pályázat Fejér megyei fordulójában
2016. június 03. 12:31
Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság által meghirdetett „Tűzről pattant!” című alkotói pályázatára érkezett 491 pályamű zsűrizésére május 27-én került sor. Az eredményhirdetés június 2-án volt, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon. A díjakat az Országos Tűzmegelőzési Bizottság, a Fejér Megyei Tűzoltó Szövetség és a Pannon Lapok Társaságához tartozó Fejér Megyei Hírlap ajánlotta fel.

A rendezvényt Magosi Lajos tűzoltó ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató nyitotta meg, aki kihangsúlyozta, hogy a hatékony tűzvédelmi nevelést már gyermekkorban, játékos formában el kell kezdeni. Ennek egyik eredménye lehet, hogy felnőtt korban ennek az élménynek a hatására fordul valaki a tűzoltó hivatás felé.  Az igazgató mellett a megyei tűzoltó szövetség részéről Molnár József tűzoltó alezredes, elnök, a Fejér Megyei Hírlap képviseletében pedig Koppán Viktor Dávid fotóriporter adta át az elismeréseket.

A legtöbb pályaművet beküldő óvoda a csákvári Mese Vár Óvoda, az iskolák közül pedig a székesfehérvári Szent Imre Általános Iskola és Óvoda volt, ezzel kiérdemelték a „Legkreatívabb Óvoda 2016” és „Legkreatívabb Iskola 2016” elnevezésű elismerést.

Fotó: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes

Csoportkép: Koppán Viktor Dávid, Fejér Megyei Hírlap


 

Kapcsolódó információk: