Hírek


Nyílt napot tart a Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség
2017. április 25. 09:58

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltsége 2017. április 28-án nyílt napot tart székesfehérvári tűzoltó laktanyában, amelyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk. A programok látogatásához nem szükséges előzetes regisztráció.

Súlyos baleset történt a 7-es számú főúton
2017. április 25. 07:57

Két személyautó összeütközött a 7-es út 45-ös kilométerénél, Velence és Kápolnásnyék között április 24-én. A járművekben összesen hárman utaztak, akik közül két utas súlyos egy pedig könnyű sérülést szenvedett. Beszorult sérült nem volt, az autók áramtalanítását és a forgalmi rend helyreállítását a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók végezték el.

Melléképületek égtek, gázpalackok robbantak
2017. április 25. 07:41

Teljes terjedelmében égett egy melléképület a móri Hegy utca egyik kertjében, a lángok tovább terjedtek a szomszéd telek területén lévő melléképületre is április 24-én. A város önkormányzati tűzoltói még a segélykérő hívás előtt észlelték a tüzet és rövid időn belül már négy vízsugárral dolgoztak a tűz további terjedésének és eloltásának érdekében. Az eset során hat darab 11,5 kilogrammos propán-bután gázpalack felrobbant, személyi sérülés nem történt.

Országos kismotorfecskendő-szerelési verseny Móron
2017. április 24. 19:26

Az ország megyei katasztrófavédelmi igazgatóságáról érkeztek a csapatok, akik a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Kismotorfecskendő-szerelési Versenyén álltak rajthoz. A viadalra április 21-én került sor a Fejér megyei Móron, a Wekerle Sándor Szabadidőközpontban.

Fejér megyei tűzoltók elismerései Tűzoltónap alkalmából
2017. április 24. 12:22

A Belügyminisztériumban, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon és a Dunaújvárosban megrendezett Fejér Megyei Rendőr-és Tűzoltónapon is elismeréseket adtak át Fejér megyei tűzoltóknak április 21-én.

Családi ház égett Kulcson
2017. április 24. 08:26

A kulcsi Sütő András utcában gyulladt ki egy családi ház tetőszerkezete április 23-án. Az épület könnyűszerkezetes rendszerű volt, ezért a gyors tűzterjedés miatt a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor az egyik helyiség és több oldalfal is lángolt. Az ingatlan lakatlan volt, személyi sérülés nem történt, a tüzet eloltásához három vízsugárra volt szükség.

Tűzoltók, mentők, rendőrök mutatták be hivatásukat Dunaújvárosban
2017. április 23. 09:12

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, az Országos Mentőszolgálat Közép-dunántúli Régió és a Magyar Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezet közös programsorozatra hívott minden érdeklődőt a dunaújvárosi Városháza térre, április 21-én.

Helyi önkéntes tűzoltók gyors beavatkozása Csákváron
2017. április 20. 16:27

Kétszintes nyaraló földszintjén keletkezett tűz Csákváron, a Kotlóhegyen április 19-én. A segélykérő hívást követően a székesfehérvári hivatásos és a csákvári önkéntes tűzoltók vonultak segítséget nyújtani.